جمعه, 3 آذر 1396
تاريخ :
 ۱۳۹۴/۰۴/۲۰
ساعت : ۹:۴۵:۳

اولین شماره نشریه  مرکز تحقیقات سرطان و آلاینده های زیست محیطی دانشگاه منتشر شد.

دکترعبدالحسن طلایی زاده، رئیس مرکز تحقیقات سرطان و آلاینده های زیست محیطی و نفتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، ضمن اعلام این خبر گفت: نشریه انکولوژی جندی شاپور با عنوان Jundishapur Journal of Oncology که به اختصار J.J.O نامیده می شود، وابسته به مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، به زبان انگلیسی و منتشر کننده جدیدترین دستاوردهای پژوهشی و تحقیقاتی محققین عزیز داخلی و خارجی می باشد.

عضو هیئت علمی گروه جراحی دانشگاه افزود: انتشار این مجله، به منظور فراهم نمودن بستری مطلوب برای استفاده پژوهشگران، دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها می باشد که بتوانند مقالات تحقیقاتی مورد نظر خود که حاصل فعالیت و کار پژوهشی در زمینه سرطان و حوزه های مرتبط می باشد را در این مجله منتشر نمایند.

وی در پایان گفت: در شماره نخست مجله J.J.O شش مقاله در زمینه سرطان منتشر شده است و علاقمندان می توانند با مراجعه به نشانی  http:// journal.ajums.ac.ir مقالات مورد نظر را مطالعه نمایند و همچنین در صورت تمایل به ارسال مقاله خود از این طریق اقدام نمایند.

مرکز تحقیقات سرطان